Izvor:
29.11.2019 u 09:36
0

DRAGI GOST U BEOGRADU Vučić: S radošću ću dočekati Lukašenka

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da će s radošću dočekati u Srbiji predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka i istakao da su neodgovorne izjave kojima se kritikuje Lukašenkova poseta Beogradu.

Vučić je, komentarišući izjavu potpredsednice opozicione Narodne stranke Sande Rašković Ivić, koja je kritikovala to što će se Lukašenko obratiti poslanicima u srpskm parlamentu, rekao da predsednik Belorusije nikada nije bio protiv Srbije i da je Srbija popularna u toj zemlji.

– Nego šta ću, s radošću ću primiti Lukašenka. On nikad nije bio protiv Srbije. Zamislite da ne primim takve prijatelje, da mi neko ne bi zamerio – rekao je Vučić.

Naveo je i da je Rašković Ivić, koja je bila ambasador, iznela neodgovornu kritiku.

– Da li je moguće da postoji takva doza neodgovornosti – da prekinemo odnose s Belorusijom jer nam se ne sviđa kako se ponašaju prema opoziciji… Interesuje me kako se ponaša neko prema Srbiji – rekao je Vučić.

Rašković Ivić je pre dva dana na Tviteru napisala da se Lukašenko obraća u Skupštini Srbije, a da u Belorusiji nema opozicije u parlamentu, navodeći da će se pred izbore na proleće verovatno poslanicima u Srbiji obratiti Kim Džong Un.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter