Izvor:
05.12.2019 u 12:53
0

PREDSEDNIK RAZGOVARA SA NEMAČKOM KANCELARKOM: Sa Merkel danas o KiM i evropskom putu! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel razgovarati pre svega o Kosovu i Metohiji i evropskom putu Srbije.

On će, kako je najavljeno, kasnije danas razgovarati s Merkel telefonopm.

Vučić je, nakon otvaranja radova na Moravskom autoputu, upitan o čemu će razgovarati sa kancelarkom kazao da će svakako da pomene KiM, evropski put Srbije, ekonomsku i svaku drugu bilateralnu saradnju sa Nemačkom.

– Šta će ona mene da pita, to morate nju da pitate – dodao je on.

Osvrnuo se na jučerašnje razgovore sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, prenevši da je sa njim, na inicijativu šefa ruske države, u dva ili tri navrata razgovarao nasamo, ali da sadržaj tih razgovora ne može da obelodanjuje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter