Izvor:
05.12.2019 u 12:51
0

VUČIĆ IZ ŠAPCA: Nama priznanje ne treba, normalizaciju očekujem, ali… (VIDEO)

Nama priznanje Prištine ne treba, normalizaciju i ja očekujem, ali Prišptina opstruiše razgovore i dijalog, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Uz podsećanje da je Beograd uvek spreman da nastavi razgovore po pitanju KiM sa albanskom stranom, čim ukinu takse, on je tako, na molbu novinara, prokomentarisao izjavu Metjua Palmera da SAD žele da vide potpunu normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, što bi, precizira Palmer, značilo međusobno priznanje.

SVEČANOST KOD ŠAPCA Ponosan sam na Srbiju, gledamo u budućnost (FOTO, VIDEO)

– Mi ne čeznemo za njihovim priznanjem, a što se tiče normalizacije i ja to očekujem, ali nikako da dođu. Dobro bi bilo da nastavimo razgovore, iako nisam preveliki optimista – kaže on.

Vučić je rekao, takođe, da smo mi uvek spremni da razgovramo ako ukinu takse i poručio:

– Znaju put, da onda dođemo i počnemo da razgovaramo – ističe on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter