Izvor:
05.12.2019 u 13:15
0

PUSTITE OKUPLJANA PODRŠKE, RADITE ZAhvalan sam vam, samo molim vas, nemojte (VIDEO)

Vučić je rekao i da se nasmeje na komentare kako se vodi kampanja protiv njegovih političkih protivnika zbog crtanja meta.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije znao za organizaciju skupova podrške njemu u nekoliko gradova, te zamolio ljude da se ne okupljaju, već samo da nastave da rade, jer, ističe, rad niko ne može da pobedi.

"Molim ih da ne organizuju te skupove. Beskrajno sam im zahvalan, jer, iako me nisu pitali, to pokazuje da ti ljudi imaju neku emociju, a pre svega da su zabrinuti za budućnost svoje zemlje", rekao je Vučić u Šapcu komentarišući skupove podrške.

"Molim ih da to ne rade više. Ne mogu oni meni ništa. Ne možete da pobedite nečiji rad. Možete da crtate šta god hoćete, 100 snajpera da uperite, ali rad ne možete da pobedite", istakao je predsednik.

Vučić je rekao i da se nasmeje na komentare kako se vodi kampanja protiv njegovih političkih protivnika zbog crtanja meta.

"Piše jedan stručnjak, tajkun, predstavniku iz EU da li zna u kojoj je zemlji bio i kako se ovde vodi hajka potiv njih. A, ja kažem – samo nastavite. Nisam ja vama crtao mete, nego vi meni. I ja kažem da je to s metama u redu, a oni pominju hajku. To je ta perverzna inverzija, kojom se svakodnevno služe", rekao je Vučić.

Ponovio je molbu svojim pristalicama da ne organizuju skupove, jer će odgovor na sve dati građani na izborima.

"A, ta želja koja postoji kod drugih da sprečaju slobodu okupljanja onima koji drugačije misle… Toga smo se naslušali u prethodnom periodu", rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter