Izvor:
11.11.2016 u 01:42
0

Ružić leti iz SPS zbog tvita? Dačiću prekipelo, neče više da trpi soliranja i skandalozne ispade!

Lider SPS Ivica Dačić u naredne dve nedelje doneće odluku o političkoj sudbini potpredsednika stranke Branka Ružića, saznaju “Večernje novosti"

Dačić je čvrsto rešen da ne dozvoli nove "opozicione" ispade svog funkcionera i ako se nešto ne promeni, Ružić bi mogao da ostane bez potpredsedničke fotelje, ali i da bude isključen iz stranke.

Posle nedavnog intervjua u kojem je Ružić rekao da mu je izazov da ruši najjačeg u državi, Dačić ga je upozorio da takve ispade više neće tolerisati. Međutim, njegov "tvit" u ponedeljak tokom intervjua premijera Vučića ponovo je izazvao buru na društvenim mrežama.

On je, komentarišući emisiju, napisao "Quo vadis, Srbijo?" (Kuda ideš, Srbijo?), što su mnogi njegovi pratioci na ovoj mreži, a posebno oni bliski naprednjacima, shvatili kao novo provociranje вlade i premijera.

– Ne razumem zašto se podiže tolika prašina kada nešto kažem, ne kažem, ili kada napravim neku benignu gestikulaciju. Nemam nameru da polemišem sa bilo kim tim povodom, jer bi ta polemika devalvirala ozbiljnost mog tvita – rekao je Ružić.

On kaže da je u "tvitu" dobronamerno izrazio bojazan za budućnost svoje zemlje:

– I onda to dobija raznovrsna, čak i zlurada tumačenja – zaključio je Ružić.

Novosti
Foto: YouTube Printscreen/plusradio010

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter