Izvor:
06.12.2019 u 14:52
0

KLOPA TAČNO NA VREME „Urnebesni dan“ američkog ambasadora

Novi američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri oduševljen je hranom u Srbiji i koristi svaku priliku da na Tviter okači gurmanluke u kojima uživa. Prvi put je pažnju javnosti privukao kada se prekrstio sa tri prsta u crkvi Ružica, da bi se ubrzo proslavio na društvenim mrežama obilaskom naše zemlje, sa posebnim akcentom na gastronomiju.

Na "lajni" Tvitera ređali su se roštilj u Nišu, Indeks sendvič u Novom Sadu, sladoled u Subotici, peglana kobasica u Pirotu… Pauzu od srpskih specijaliteta napravio je za Dan zahvalnosti, tradicionalnom ćurkom.

Ljubav prema našoj kuhinji zapala je za oko i satiričnom sajtu "Njuz" koji je napravio jako gust i "naporan" dnevni raspored za Godfrija.

Radni dan počinje ratlukom u 7 časova, a završava se laganom večerom u 23 časa. Između je mnoštvo bitnih "sastanaka" sa burekom, baklavom, picom, ćevapima i mnogim drugim poslasticama. Ali, kako primećuju "njuzovci", valja napraviti i pauzu za ručak, pa su je zakazali u 14 časova.

Ambasadoru se svidela ova šala pa je na nju odgovorio snimkom sebe kako jede ćevape uz komentar "tačno na vreme".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter