Izvor:
11.11.2016 u 20:49
0

Velja u „Vikend show-u“ otkrio: Evo zbog čega nije prisustvovao otvaranju puta Ljig-Preljina!

Na snimanju prve emisije „Vikend show“ ministar Velja Ilić priznao zbog čega nije prisustvovao otvaranju auto puta Ljig Preljina.

Na pitanje mnogih, kako je moguće da se Velja Ilić, bivši ministar infrastrukture i građevinarstva u Vladi Srbije nije pojavio na ceremoniji otvaranja auto-puta Ljig Preljina , na Koridoru 11, ovaj minister je prvi put progovorio na snimanju esmije “Vikend šou”, koji počinje sa emitovanjem u subotu u 18,30, na Hepi televiziji.

-I mene su zaustavljali i pitali gde sam na otvarnju puta –rekao je Ilić. – Kad sam se sreo sa premijerom Vučićem,on me je takođe, to pitao. Rekao sam Aleksandru Vučiću da me nisu zvali. On je bio iznenađen i u čudu. Ali, to je istina.

Ilić je još neke detalje izneo tokom snimanja emisije “Vikend show”, koji će se emitovati u subotu, u 18,30, na Hepi televiziji.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter