Izvor:
09.12.2019 u 08:51
0

TRAMP PONOVO USAMLJEN Francuska ministarka srećna što joj Tramp nije predsednik

Francuska ministarka za ekologiju Elizabet Born izjavila je da je sreća to što američki predsednik Donald Tramp nema podršku drugih zemalja, u svojoj novoj inicijativi da se usvoje mehanizmi kojima bi se uštedela voda u toaletima.

Kako je juče javio francuski RTL, Tramp, koji je vrlo uporan u svojim kritikama ekoloških standarda koje su usvojile druge zemlje, 6. decembra se upustio u novu borbu.

– Pomno pratimo lavaboe, tuš kabine i druge elemente u kupatilima. Ljudi povlače vodu 10,15 puta umesto samo jednom i tako koriste više vode – rekao je Tramp na jednom sastanku sa predstavnicima male privrede u Beloj kući, prenosi francuska televizija na svom sajtu.

Born je, gostujući na RTL-u, rekla da je dobra vest to što je Tramp u svojoj inicijativi potpuno usamljen.

– Samo SAD zastupaju te, pomalo iznenađujuće, stavove. Kada su SAD napustile Pariski sporazum (o klimi), neki poput Donalda Trampa predviđali su kraj sporazuma iz Pariza. E pa, sa COP25 možemo da konstatujemo da to nije slučaj. SAD se kreću u kontrasmeru od istorije – ocenila je Born.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter