Izvor:
17.12.2019 u 08:30
0

KADA IDEMO NA GLASANJE Izbori najverovatnije 19. ili 26. aprila!

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) izjasniće se na sednici 29. decembra o datumu održavanja sledećih parlamentarnih izbora, a kao najverovatniji datumi pominju se 19. ili 26. april.

Navodi se da će vladajuća stranka 29. decembra održati sednicu Glavnog odbora stranke, kada će se članovi izjasniti o datumu parlamentarnih izbora, a biće predstavljena i nova lica među naprednjacima.

Izvor dnevnika iz vrha SNS-a kaže da će sednica GO stranke biti prilika da se analiziraju rezultati, ali i da se govori o planovima.

– Razgovaraćemo o najboljem mogućem datumu za održavanje parlamentarnih izbora nakon što su završeni razgovori vlasti i opozicije uz posredovanje evropskih parlamentaraca – kaže taj izvor.

On napominje da je, kako sada stvari stoje, najverovatnije da izbori budu održani 19. ili 26. aprila.

Izvor dodaje i da bi na sednici trebalo da bude predstavljeno oko dvadesetak novih ljudi.

Kako navodi, reč je o mladim članovima stranke koji su do sada prolazili obuku i koji su svojim zalaganjem zaslužili da preuzmu veću odgovornost.

– Svi oni biće na listama ili za republički parlament ili za lokalne skupštine. To će biti način da im stranka pokaže da vrednuje njihov rad – dodaje izvor.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Balkanist

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter