Izvor:
17.12.2019 u 15:38
0

OVAKO NE MOŽE, VRBUJU NAM DECU: Vučić zakazao hitan sastanak!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao hitan sastanak kako bi sa saradnicima našao način da spreči vrbovanje srpskih stručnjaka za rad u inostranstvu.

SRBI, ČEKA VAS SIGURAN POSAO Nemci nude platu od 52.000 evra a niko je neće!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je danas hitan sastanak sa najbližim saradnicima kako bi pronašao način da spreči sve učestalije i agresivnije reklamiranje agencija u domaćim medijima koje vrbuju naše najbolje stručnjake za rad u inostranstvu.

Agresivno reklamiranje poslova u inostranstvu postaje sve veći problem. Srpski mediji u sve većoj meri za sitne pare objavljuju oglase kojima se naši lekari, inženjeri, medicinske sestre i drugi visoko stručni radnici vrbuju za rad u Nemačkoj, Norveškoj, Danskoj, Sloveniji i drugim zemljama.

-Teško da iko može da spreči naše ljude da idu u inostranstvo da rade za veće plate. Ali, zašto srpski mediji pomažu strancima da iz zemlje odvode one najbolje. Zar nam je cilj da Srbija bude prazna zemlja?! Zato je predsednik zatražio od saradnika da nađu način da zabrane dalje objavljivanje takvih oglasa i plaćenih tekstova u medijima- rekao izvor iz Predsedništva za jedne medije.

NOVA ŠANSA ZA POSAO, SVI SU DOBRODOŠLI: Nemci očajni, razmišljaju kako da privuku kvalifikovane radnike!

Izvor: Mondo.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter