Izvor:
19.12.2019 u 14:30
0

VESIĆ O AUTO-PUTU SURČIN-OBRENOVAC Bilo je impresivno, izgradnja puteva i infrastrukture omogućava razvoj zemlje

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ocenio je danas da je otvaranje deonice auto-puta od Surčina do Obrenovca bilo je impresivno, i podsetio da izgradnja puteva i infrastrukture omogućava razvoj zemlje, što je, kako je rekao predsednik Srbije Aleksadar Vučić, osnova sadašnje vlasti.

– Kada izgradite infrastrukturu, tada se zemlja razvija. Mnogi su se smejali ili napadali predsednika Vučića kada je pre otprilike dve godine na otvaranju deonice Dimitrovgrad – Pirot rekao da je njegov san 1.200 kilometara auto-puta. Sada se vidi da se bližimo tom cilju, rekao je Vesić.

Kako prenosi Beoinfo, on je dodao da to nije važno samo za razvoj Beograda, kome je bitna povezanost s drugim delovima Srbije, već i za sve te krajeve zemlje jer se na taj način i oni razvijaju.

– Posle otvorene deonice Surčin-Obrenovac, za Beograd je veoma važno obezbediti vezu između između Novog Beograda i Surčina. Ta deonica biće duga 7,9 kilometara i imaće četiri saobraćajne trake. Biće to brzi put i omogućiće da se za desetak, petnaestak minuta građani povežu na auto-put ''Miloš Veliki'', dodao je Vesić.

On je ukazao da će ta deonica bitno rasteretiti sadašnji auto-put kroz centar Beograda, gde su česte gužve, što je za grad prioritet.

Vesić se osvrnuo i na radove na Obilaznici, navodeći da se trenutno radi deonica od Bubanj potoka prema Orlovači, a kada ona bude gotova, sadašnji auto-put kroz Beograd će, kako je naveo, postati lokalni bulevar.

Zamenik gradonačelnika je podsetio da se izgradnjom auto-puta ne povezuju samo delovi zemlje, već i Srbija s drugim zemljama, posebno s Republikom Srpskom, jer se tako integriše srpski narod koji tamo živi.

Izvor: Tanjug


PROČITAJTE I OVO

NAJTUŽNIJI NIKOLJDAN Sin se obesio, muž umro, a kolač lome u nemaštini

RUSKA VIDOVNJAKINJA ZNA ŠTA NAS ČEKA Pazite, počinje početak kraja, stiže 2020.

DROGIRANI SRBIN IZAZVAO NESREĆU U BARSELONI Poginula beba stara 17 dana!

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO SLAVU GRAĐANIMA Sa sinom i bratom na sečenju slavskog kolača u crkvi Svetog Marka

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter