Izvor:
20.12.2019 u 09:58
0

EDI RAMA PODRŽAO INICIJATIVU “ MINI ŠENGEN“ : BRIGA ME ZA SRBIJU, OVO RADIM ZBOG KOSOVA I ALBANIJE!

Albanski premijer Edi Rama izjavio da je inicijativu za "mini šengen" podržao zbog dobrobiti Albanije, Kosova i svih Albanaca, a ne u korist Srbije.

Kako prenose mediji, Rama je dodao da je prvi podržao ovu ideju, kao i da od slobode kretanja dobijaju svi, a posebno oni kojima je to najpotrebnije, budući da "mini šengen" uklanja granice i stvara slobodno kretanje.


PROČITAJTE I OVO

AGONIJA I DALJE TRAJE: Pre 13 dana pronašli su leš u njivi, identitet još uvek nije otrkiven!

MOJA MAMA JE BILA SPOSOBNA DA UKRADE I VAS, A NE SAMO BEBU: Nakon 53 godine vratili su im ukradenog sina!

HOROSKOP ZA DANAS: Ovnovi pokažite upornost! Devicama je potrebno opuštanje!

TIKET UMESTO UŽINE: Jezivi trend među tinejdžerima, roditelji obratite pažnju!


Komentarišući izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o masakru u Račku, Rama je za Kljan Kosova, kako prenose mediji, rekao da su skandalozne i da Srbija živi u prošlosti.

-U odnosu na Račak, izjave nisu bile neoprezne, bile su skandalozne, a ja sam javno rekao da je to zapravo simptom činjenice da Srbija nije raskinula sa prošlošću- zaključio je Rama.

Izvor: Happytv.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter