Izvor:
21.12.2019 u 16:40
0

RAMA: Ne razumem zašto Priština ne učestvuje u inicijativi!

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da je inicijativa "mali Šengen" izuzetno važna za zemlje regiona i da zbog toga ne razume uporno odbijanje Prištine da joj se priključi.

Sastali smo se kako bi izgradli most između prošlosti koja nas deli i budućnost i koja nas ujedinjuje – rekao je Rama na zajedničkoj pres konferenciji sa predsednicima Srbije i Crne Gore i premijerom Severne Makedonije.

Konstantno odbijanje kosovskih organa da prisustvuju za stolom lidera iz inicijative nije, kaže Rama, nešto što može da razume.

Imamo zajedničku sudbinu na određenom prostoru i u obavezi smo da pravizeđemo prošlost i obezbedimo mir i prosperitet za svu našu decu – poručio je Rama.

Mi smo u Tiranu pozvali svakoga, kao i na prethodnim sastancima – rekao je Rama.


Pročitajte i ovo:

PREDSTAVLJAJU PRETNJU ZA CEO REGION: Teroristi iz Sirije deportovani u Bosnu!

STANJE NA PUTEVIMA: Počele gužve na graničnim prelazima!

VOZ NALETEO NA MLADIĆA: Na pružnom prelazu u Karlovcu poginuo 18-godišnjak!

PALMA I OVE GODINE ŠIROKIH RUKU: Romi su dobili po 3.000 dinara da proslave Novu godinu i Božić!

NEMIRI U TIRANI: Protest protiv "mini Šengena"!

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/GazetaKohaJone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter