Izvor:
21.12.2019 u 13:04
0

VUČIĆ PORUČIO: Srbija će velikom sumom novca pomoći Albaniju! (VIDEO)

Vlada Srbije će u ponedeljak doneti odluku da značajnom, velikom sumom novca pomogne Albaniju, nakon razornog zemljotresa koji je nedavno pogodio tu zemlju, izjavio je danas u Tirani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Verujem da ćemo biti jedan od tri ili četiri najveća bilateralna donatora za postadale u Draču, Tumanu i drugim mestima u Albaniji – rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Tirani, nakon sastanka sa premijerima Albanije i Severne Makedonije i predsednikom Crne Gore.

Vučić je ponovo izrazio saučesće svim porodicama nastradalih u zemljotresu koji je pogodio Albaniju, navodeći da je Srbija pomogla onoliko malo koliko je mogla, slanjem jedinica Sektora za vanredne situacije.

Iskreno smo saosećali sa albanskim narodom i mislim da je većina ljudi u vašoj zemlji to mogla da oseti – rekao je Vučić.


Pročitajte i ovo:

PREDSTAVLJAJU PRETNJU ZA CEO REGION: Teroristi iz Sirije deportovani u Bosnu!

STANJE NA PUTEVIMA: Počele gužve na graničnim prelazima!

VOZ NALETEO NA MLADIĆA: Na pružnom prelazu u Karlovcu poginuo 18-godišnjak!

PALMA I OVE GODINE ŠIROKIH RUKU: Romi su dobili po 3.000 dinara da proslave Novu godinu i Božić!

NEMIRI U TIRANI: Protest protiv "mini Šengena"!

Izvor: Tanjug
Foto: instagram/buducnostsrbijeav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter