Izvor:
21.12.2019 u 20:04
0

„BEOGRADSKA ZIMA“ POČELA I U LAZAREVCU Vesić otvorio TRG BAJKI

U okviru manifestacije "Beogradska zima", večeras je u Lazarevcu otvoren Trg bajki gde će najmlađi stanovnici te beogradske opštine do 30. decembra imati priliku da uživaju u raznovrsnom programu.

Trg bajki je na platou ispred Rudarske česme otvorio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je rekao da su u okviru "Beogradske zime" organizovani događaji na više od 130 lokacija u gradu.

– Posebno sam ponosan na to što smo ove godine tom manifestacijom obuhvatili apsolutno sve opštine, uključujući i prigradske. To je važno zato što Grad Beograd treba pođednako da se odnosi prema svim svojim građanima jer svi građani treba da uživaju u istim pogodnostima, rekao je Vesić.

Naveo je da je za najmlađe na Trgu bajki u Lazarevcu organizovan bogat program u okviru koga će imati priliku i da slušaju bajke, te podsetio da se Trg bajki već nekoliko godina održava ispred gradske opštine Zvezdara, što je slučaj i ove godine.


PROČITAJTE JOŠ I OVO

RAZREŠENA MISTERIJA SA HILANDARA Ovo je Srpkinja čije su kosti pronađene na Svetoj Gori

TEROR NAD PRAVOSLAVNIM VERNICIMA PRED SABOR Crnogorski graničari zabranili ulazak i sveštenicima!

UHVAĆEN INTERNET PREDATOR Sa poslovnog računara delio slike golih maloletnika

NOLE KAO DEDA MRAZ Fondacija Novaka Đokovića daruje mališane za praznike (VIDEO)

PRIMORAVALI SU JE DA SE SKINE: Maloletnica prijavila oca i brata za seksualno zlostavljanje!

POZNATA BUCKASTA MANEKENKA ODUŠEVILA FANOVE: Ovaj detalj je svima ZAPAO ZA OKO! (FOTO)


Istakao je da se ta manifestacija pokazala kao veoma uspešna i da u ovo vreme društvenih mreža deca ipak zele da slušaju bajke.

Vesić je naveo da je Grad Beograd, povodom predstojećih praznika, za Lazarevac obezbedio svetleći tunel i dodao da će sledeće godine biti obezbeđeno više novca za novogodišnju rasvetu i dodatne rekvizite, jer deca Beograda, bez obzira u kom delu grada žive, treba da uživaju u Novoj godini.

– Deca će uživati, a obećavam da ćemo od sledeće godine ovaj program učiniti boljim i raznovrsnijim, a verovatno i dužim, dodao je Vesić.

Članica opštinskog veća Lazarevca Gordana Stević je izrazila zadovoljstvo što je u toj opštini otvoren Trg bajki.

– Pozivam sve građane Lazarevca da u narednih deset dana dovedu ovde svoju decu da gledaju predstave, performanse, ples zle veštice i vile… da uživaju jer su narednih deset dana pravi uvod u prazničnu čaroliju koja je pred nama, navela je Stevićeva.

DEDA MRAZOVI NA MOTORIMA JEZDILI BEOGRADOM Humana akcija bajkera nežnog i plemenitog srca

NA TRGU REPUBLIKE SVEČANO JE OTVORENO NAJVEĆE KLIZALIŠTE U REGIONU "Beogradska zima" može da počne

Izvor: Tanjug

Foto: informer.rs/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter