Izvor:
22.12.2019 u 12:09
0

DAČIĆ POZVAO LIDERA SNS Vučiću, hajdemo zajedno na izbore!

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Socijalištičke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je predsedniku Aleksandru Vučiću predložio da socijalisti i Srpska napredna stranka (SNS) zajedno izađu na predstojeće izbore.

– Predlažem da idemo zajedno na izbore da ne bi bilo problema i da bi se videlo da nema razloga da me iko sumnjiči da idem sa opozicijom – rekao je Dačić povodom nekih kritika u javnosti da SPS nije lojalan partner SNS-a i da želi da se udruži sa opozicionim strankama.

On je istakao je da s predsednikom Vučićem ima veoma korektne odnose, ali je dodao da ako SNS misli da socijalisti nisu lojalni partneri, onda ne moraju da budu partneri.

DAČIĆ I SOCIJALISTI PRELOMILI: Na naredne izbore nećemo ići na zajedničkoj listi sa SNS! (VIDEO)

Povodom zamerki da ne brani Vučića u javnosti, rekao je da nema potrebe da ga brani jer je reč o predsedniku koji ima više od 50 odsto podrške.

– On nije za odbranu. Treba afirmisati njegovu politiku. Ja sam mu juče čestitao na državničkom odnosu i mislim da je to značajnije za njega nego da dajem neke potpise podrške – rekao je Dačić.

Dodao je da Vučića brani više od 99 odsto njegovih ljudi, ali i da i socijalisti više brane Vućića nego njega, što im, kaže, zamera. Ukazao je na to da je njegova stranka do sada na izbore izlazila samostalno i da je normalno da ne može da poziva birače da glasaju za SNS i Vučiha, već za, kako je rekao Dačića. Zapitao je zašto bi to neko trebalo da mu zamera i istakao da nema dileme na čijoj je strani. Dačić je ponovio da mu nije u interesu da se udružuje s bilo kim iz opozicije kako bi došao na vlast kad je već na vlasti.

HVALA TEODOSIĆI ŠTO STE ULOŽILI NOVAC: Vučić otvorio hotel na Divčibarima! (VIDEO)

– Nisam ja toliki kockar da se udružim sa onima koji nemaju nikakve šanse da dođu na vlast, sa onima koji su bogatiji od mene milion puta, u koje ne veruje ni sam narod. Pam ja bih bio glup, nemojte da me potcenjujete – rekao je Dačić.

Izvor: Tanjug


PROČITAJTE I OVO

ČOLA PLATIO ARKANOVU BIVŠU On je san svih žena na Balkanu, a on je nju iskoristio i PREŽIVEO!

NJIHOVI ZUBI KAO NEČIJI AUTO: Evo koliko para estrada ulaže u svoj osmeh!

NOVAK OTKRIO KAKO DO USPEHA Pišem istoriju jer imam CILJ!

NOVO NA HAPPY TV! OVO STE ČEKALI! Domaća serija "Od vrata do vrata" (RADNIM DANIMA OD 15 SATI)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter