Izvor:
23.12.2019 u 15:19
0

DAČIĆ O SNS Nisam tražio koaliciju sa Zoranom, već sa Vučićem

Nisam predložio koaliciju sa Zoranom, nego sa Vučićem, odgovorio je danas predsednik SPS Ivica Dačić potpredsednici SNS Zorani Mihajlović povodom njenoj komentara da bi socijalisti zajedničku listu sa SNS, da bi lakše očuvali svoje pozicije.

MIHAJLOVIĆ ODGOVARA DAČIĆU Šta u mojoj izjavi nije tačno

Očigledno je da Zorana nešto nije razumela kada je reč o mom predlogu predsedniku Aleksandru Vučiću da SNS i SPS zajedno idu na izbore, kaže Dačić.

– Nisam ja ni predložio koaliciju sa Zoranom, nego sa Vučićem i samo ću sa njim o tome da razgovaram. Kada ona bude imala svoju listu, moze da mi ovako odgovara – naveo je Dačić u pisanoj izjavi za Tanjug.

On je istakao da nije predložio koaliciju zbog straha od rezultata, jer je lista SPS-JS bila druga na proslim izborima, već je to predložio zbog jedinstva drzavne politike, što je i sam Vučić pre neki dan rekao, pozivajuci na stvaranje siroke narodne koalicije.

– Možda Zorana u toj širokoj narodnoj koaliciji neće SPS, možda ima svoje favorite, možda Ðilasa, Obradovića, Jeremića i ostale. Uostalom, ja se njoj nisam ni obraćao, moja poruka se odnosila na Vučića, sa kojim delimo iste političke ciljeve u interesu Srbije – rekao je Dačić.


PROČITAJTE JOŠ I OVO:

CECA PAKUJE KOFERE: Sa sestrom Lidijom odlazi na Kipar! (FOTO)

HOROSKOP ZA PONEDELJAK Vodolije, potrebna vam je lakša dijeta! Ribe, vreme je da se opustite! (FOTO)

ODZVONILO SPONZORUŠAMA Sofija bodrila Luku na utakmici, pa slavili njegov rođendan!

ISTRAGA MASAKRA U JABUKOVCU: Maja puštena iz pritvora! Pernić bio uračunljiv u trenutku ubistva! (FOTO)

NADA TOPČAGIĆ DALA PONUDU U "GLAMURU" Ko donese dokaz da se zovem Senada dobija svo moje bogatstvo (VIDEO)

SJAJAN VIKEND ZA SRPSKE REPREZENTATIVCE: Orlovi postigli odlične rezultate! (FOTO)


Dačić je juče izjavio da je predsedniku Aleksandru Vučiću predložio da socijalisti i SNS zajedno izađu na predstojeće izbore, a na tu izjavu reagovala je potpredsednica naprednjaka i navela da nije iznenađena Dačićevom izjavom, jer, kaže, svako želi da bude na strani pobednika.

– Mnogo je lakše i jeftinije Dačiću da na taj način očuva svoje pozicije i pozicije drugova iz SPS, nego da sami izađu na izbore. Da parafraziram jedan raniji izborni slogan: kad je frka – Vučić – rekla je Mihajlović .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter