Izvor:
23.12.2019 u 21:55
0

VAŽNA VEST ZA SRBE: ON dolazi u Srbiju?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uveren je da će novi britanski premijer Boris Džonson doći u posetu Srbiji.

Vučić kaže da će našu zemlju naredne godine posetiti predsednici Kine i Rusije, Si Ðinping i Vladimir Putin, kao i nemačka kancelarka Angela Merkel.

Vučić je primetio da će Evropska unije naredne godine biti potpuno "okupirana" Bregzitom, a da je na Srbiji da nastavi svoj evropski put, da budemo još vredniji i marljiviji, a da sa Velikom Britanijom što pre napravimo odličan bilateralni dogovor, na političkom i ekonomskom polju.

– Da Džonsona dovedemo što pre u Srbiju i da napravimo od Britanije prijatelja Srbije – rekao je Vučić.

Na konstataciju da je lično prijatelj sa Džonsonom, te pitanje koliko je realno da britanski premijer dođe u Srbiju, Vučić je odgovorio:

– Uveren sam da je realno. I američki predsednik i britanski premijer 40 godina nisu bili u Srbiji. Ne mogu da garantujem, ali gotovo sam uveren da ću uspeti da zamolim Džonsona da dođe u Srbiju – dodao je Vučić.

VUČIĆ NAJVAIO SMENE: Nema zaštite gde ima stvarnih afera!

Izvor: Srbija Danas
Foto: Buducnostsrbijeav/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter