Izvor:
24.12.2019 u 07:20
0

DO KRAJA GODINE NOVI INVESTICIONI PLAN: Do 2025. godine bićemo bolji od zemalja u regionu koje su sada ispred nas!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će novi investicioni plan, koji će uskoro predstaviti javnosti, biti ostvaren u narednih pet ili šest godina.

VAŽNA VEST ZA SRBE: ON dolazi u Srbiju?

Vučić je najavio da će taj plan predstaviti 28. decembra, zajedno sa premijerkom Srbije, Anom Brnabić.

-To neće da bude samo lista lepih želja, projekata, što su mnogi radili, već ćemo da govorimo koje strukturne reforme preduzimamo i šta je to što treba da napravimo kako bismo mogli te rezultate da postignemo do 2025. godine-rekao je Vučić.

VUČIĆ NAJVAIO SMENE: Nema zaštite gde ima stvarnih afera!

Naveo je da taj plan predstavlja ubrzano sustizanje zemalja u širem regionu koje su ispred nas, a koje pripadaju EU, te dodao da veruje da će biti ostvaren u narednih pet ili šest godina.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter