Izvor:
24.12.2019 u 08:46
0

RUŽIĆ O IZBORIMA Oni su prilika i izazov da se dokaže kvalitet SPS


Potpredsednik SPS Branko Ružić poručio je da će izbori iduće godine biti najbolja prilika i izazov da se dokaže trajanje i kvalitet politike SPS i istakao da su socijalisti i lider Ivica Dačić sinonim za stabilnost, državotvornost i socijalnu pravdu.

U Paraćinu je održan koordinacioni sastanak 200 funkcionera SPS Centralne Srbije, kojim je predsedavao Ružić, koji je rekao da socijaliste očekuje veoma zahtevna izborna utakmica, kao i da su "nikad spremniji" i željni argumentovane političke polemike i borbe.


PROČITAJTE I OVO

OVAJ DEČAK JE POBEDIO RAK: Primio je poslednju dozu hemioterapije, NJEGOVA REAKCIJA SLAMA SRCA! (FOTO, VIDEO)

ZLOSLUTNO PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2020: Hemijski rat će uništiti Evropu

PAZITE SE PIROTEHNIKE! Treba je zabraniti, a kazne su drakonske!

HELENA TOPALOVIĆ RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA: Rupičast bodi ništa ne prepušta mašti! (FOTO)

OVE KUĆNE POVREDE SU NAJČEŠĆE SMRTONOSNE: Smrt pod tušem i zbog mokrih pločica!


– Želimo da zajedno sa našim tradicionalnim koalicionim partnerom, Jedinstvenom Srbijom, napravimo odličan rezultat na parlamentarnim i lokalnim izborima i da učinimo sve što donosi boljitak našim građankama i građanima – naveo je Ružić.

On je istakao da je moralna i partijska obaveza svih članova, ali, pre svega, funkcionera, u Pomoravskom, Podunavskom, Braničevskom, Šumadijskom I Rasinskom okrugu, da afirmišu državotvornu, patriotsku i socijalno utemeljenu politiku predsednika Ivice Dačića i SPS.

– Izbori koji predstoje biće najbolja prilika, ali i izazov da dokažemo trajanje i kvalitet politike koju simbolizuje SPS kao jedinu tradicionalnu političku partiju koja je opstala na ovim prostorima i koja u kontinuitetu pozitivno utiče na kormilarenje društveno-političkim procesima – istakao je Ružić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter