Izvor:
25.12.2019 u 14:04
0

VUČIĆ O PROSLAVLJENOM KOŠARKAŠU Teodosić blizak SNS? Lažu, da bi formirali javno mnjenje

Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je danas insisnuacije da se subvencije za podršku privredi dodeljuju članovima vladajuće stranke, i zapitao kakve veze imaju Teodosići, na primer, sa SNS.

Upitan po kojim kriterijumima država dodeljuje pomoć i da li vlasnici tih preduzeća imaju veze sa SNS, Vučić je rekao da ni vlasnici "Fruških termi", koje je danas posetio, kao ni Jovan i Miloš Teodosić, čiji hotel na Divčibarama je otvoren za vikend, nemaju nikakve veze sa SNS.

HVALA TEODOSIĆI ŠTO STE ULOŽILI NOVAC: Vučić otvorio hotel na Divčibarima! (VIDEO)

– Nemaju nikakve veze, nego to tek tako kažete… To je postalo uobičajeno u Srbiji, da kažemo šta god hoćemo – rekao je Vučić i dodao da je stalno ponavljanje laži i priča o navodnim aferama zapravo pokušaj da se formira javno mnjenje.

On je primetio da SNS ima pola miliona članova i da svi u Srbiji poznaju nekoga ko je u SNS ili je blizak stranci, te da su gluposti insinuacije da neko nekog poznaje, pa računa na subvencije.

– Je li bilo nešto protivzakonito? Nije, nego tek tako govorite – primetio je Vučić.


OVO MORATE PROČITATI

DAČIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO" Srbi nikada nisu plaćali povlačenje priznanja Kosova!

ON JE UMEŠAN U NESTANAK MALE MONIKE Policija traga za otmičarom iz Niša

JOKIĆ OSTAVIO BEZ REČI NOVINARE Ovo nije moj Božić! (VIDEO)

ANA BRNABIĆ: Plate će rasti i u narednim godinama!

SKANDALOZNA BOŽIĆNA ČESTITKA Del Potrova eks-devojka GOLA čestita praznik svim vernicima (GALERIJA)


Kaže da se po istom tom principu govorilo i o njegovoj vezi sa aferom Jovanjica, navodeći da ni on, ni njegov brat nemaju nikakve veze sa tim, a da se o tome stalno priča.

– Zato ću ja kao pit bul da ponavljam o Jovanjici još dve godine, koliko je sigurno da ću biti predsednik, jer mi je ta priča pokazala kako lažovi misle da se formira javno mnjenje – rekao je Vučić.

On je dodao i da je spreman da o svim ozbiljnim aferama razgovara i da sasluša sve argumente.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter