Izvor:
26.12.2019 u 11:33
0

PREDSEDNIK U SMEDEREVSKOJ PALANCI Fokus na „Srbiji 2025“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Smederevskoj Palanci da se potpuno skoncentrisao na investicioni plan „Srbija 2025“, koji će biti predstavljen u subotu, i da će se tek posle toga baviti stranačkim pitanjima.

Vučić je, upitan za najavljene promene u SNS o kojima se spkuliše pred Glavni odbor stranke u nedelju, rekao je da nije „baš tako rekao“ – da će biti smenjeni brojni ministri i funkcioneri.

– Imaćemo sednicu Glavnog odbora, koja će u potpunosti biti zatvorena za javnost – naglasio je on.

Do tada, kaže, bavi se isključivo investicionim planom „Srbija 2025“, koji je, ističe, mnogo važan za Srbiju.

– Jutros smo imali dva sata sastanka sa Svetskom bankom. Taj plan će značiti život Srbiji. Velike stvari smo pripremili. Potpuno smo se pretvorili u subotu i taj plan, a stranačkim kriterijumima baviću se posle – naglasio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter