Izvor:
26.12.2019 u 16:22
0

BRNABIĆ PORUČILA CRNOGORCIMA: Postupiti pametno, važna je regionalna stabilnost!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da moramo izuzetno pametno i promišljeno pristupiti problemu koji se odnosi na predloženi Zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori i istakla da je zbog budućnosti važno da ovaj region bude stabilan i odnosi između zemalja dobri.

– Teška je situacija i kompleksno pitanje u kome mi moramo biti izuzetno promišljeni i pametni. Predsednik Aleksandar Vučić pokazao je više puta da je promišljen i pametan u najtežim situacijama i verujem da ćemo i sada umeti na pravi način da reagujemo bez ugrožavanja nasih dobrih odnosa sa Crnom Gorom – rekla je Brnabić.

STIDIM SE OVOG VREMENA I OVOG REGIONA: Vulin o događajima u Podgorici!

Kako je navela, zbog budućnosti je važno da ovaj region bude stabilan.

– Posebno je nama u Srbiji to važno posle svih teških mera koje su dovele do toga da danas imamo jednu stabilnu zemlju koja ima najveću stopu rasta u ovom delu Evrope, nezaposlenost ispod 10 odsto, zemlju koja ne kaska za drugima u stvarima koje će odlučivati ko je lider, a ko će trpeti zbog promena- rekla je premijerka odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji nakon sednice Vlade Srbije.

ODNOSIĆE SE PODJEDNAKO NA SVE GRAĐANE: Vlada usvojila Predlog zakona o poreklu imovine

– Samo polako i sabrano i svakako ćemo naći način da pametno reagujemo – istakla je Brnabić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PROČITAJTE I OVO

NAJNOVIJA VEST Mladić ubio devojku nasred ulice u NOVOM SADU

AMFILOHIJE U VLADI CRNE GORE Nadam se nastavku rasprave o zakonu posle Božića uz učešće Mitropolije

FORENZIČAR O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ Zoran je slobodan ako tužilac ne uradi ovo (VIDEO)

TRI POTRESNE SUDBINE Za njih NEMA predaje! "Srbija na dlanu", VEČERAS u 21 SAT (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter