Izvor:
27.12.2019 u 09:46
0

PLANOVI PRED IZBORE Vučić premijer, Jorgovanka predsednik!

Osim lokalnih i parlamentarnih verovatno i predsednički izbori.

Srbija će krajem aprila pored nove Vlade birati i predsednika Republike! Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, postoje velike šanse da zajedno s parlamentarnim izborima na proleće sledeće godine budu održani i predsednički izbori.

Prema rečima naših izvora, na taj način bi se ostvarila želja Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke, da do 2025. završi političku karijeru.


PROČITAJTE I OVO

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)

STRAVIČNA TRAGEDIJA U VRŠCU: Muž ubio ženu, zapalio kuću, pa ubio i sebe!

OTAC TRAŽI PRAVDU ZA ĆERKU: A.A. pronađena sa zdrobljenom glavom! Maratonskom suđenju još se ne nazire kraj!

VOZIO BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Uhapšen B.S. koji je u Osijeku pregazio zrenjaninskog glumca i pobegao!

POZNATA PEVAČICA PALA SA MOSTA, PA OBOLELA OD TUMORA: Svaka bolest služi da nas poduči!


– Izbori će najverovatnije biti održani 26. aprila sledeće godine, a Vučić ozbiljno razmišlja da se ovoga puta ne kandiduje za predsednika Srbije, već da Srpska napredna stranka isturi Jorgovanku Tabaković, aktuelnu guvernerku NBS-a, ili jakog nestranačkog kandidata – objašnjavaju naši sagovornici i ističu da će Vučić u narednim danima doneti konačnu odluku.

– O izborima, i parlamentarnim i predsedničkim, kao i o potencijalnim koalicijama SNS će raspravljati na Glavnom odboru stranke. A ta sednica posle koje se očekuje da Vučić preseče i donese konačnu odluku biće održana 29. decembra – ističu naši dobro obavešteni izvori.

O sednici Glavnog odbora SNS-a Vučić je govorio i pre neki dan, kada je kazao da će tek posle Glavnog odbora SNS-a moći da odgovori na to sa kime će ta stranka ići na redovne izbore na proleće, odnosno na pitanje moguće koalicije.

BRNABIĆ: MLADI ODLAZE, ALI SE I VRAĆAJU Premijerka o planu i strategiji vraćanja mladih talenata u domovinu

Mislim i dalje isto: svi drugi da sutra imaju poslanika više, za 15 minuta bi se dogovorili da nas smene. I to sam govorio i pre dve, i četiri, i šest godina – istakao je Vučić i dodao da je na Predsedništvu stranke zamolio ljude u SNS-u da se uzdrže od kritika koalicionih partnera, te da od njih, iskreno, nije ni očekivao da štite niti i da brane pozicije SNS-a.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter