Izvor:
29.12.2019 u 12:17
0

U TOKU SEDNICA GLAVNOG ODBORA SNS Glavna tema izbori!

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) razmatra danas na sednici u Beogradu pripreme za predstojeće parlamentarne izbore. Funkcioneri ove stranke počeli su da pristižu na sednicu koja bi trebalo da počne nešto posle 11 sati.

Među prvima je stigla premijerka Srbije Ana Brnabić, za njom ministar policije nebojša Stefanović.

Potom su se pojavili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, kao i ministar finansija Siniša Mali.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sednicu je ušao na sporedni ulaz, a nakon što su svi funkcioneri ušli, vrata su se zatvorila za javnost.

Vučić je napomenuo ranije da je današnja sednica zatvorena za javnost, te da sad ne može, unapred, ništa da kaže.

On je ranije najavio da će stranka ići na nova, mlada lica, a kako je Happy pisao, na sutrašnjoj sednici biti predstavljeno 70 mladih naprednjaka, koji su prošli kroz stranačku akademiju i koji su u prethodnom periodu slušali predavanja i iskustva starijih kolega koji su danas na funkcijama, od ministara, poslanika, sve do predsednika države i SNS Aleksandra Vučića.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter