Izvor:
29.12.2019 u 12:35
0

VUČIĆ: Najmanje 20 mladih biće na poslančikoj listi SNS!

Glavni odbor SNS doneo je danas odluku da najmanje 20 mladih ljudi, koji su obučavani na stračakoj akademiji, budu na poslaničkoj listi SNS na predstojećim izborima, preneo je novinarima predsednik Srbije i SNS Aleksandra Vučića posle sednice GO.

U TOKU SEDNICA GLAVNOG ODBORA SNS Glavna tema izbori!
-Ovi ljudi iza mene su sa naše akademije koje smo obučavali i pripremali, to su najvećim delom obrazovan i vredni, sposobni i ambiciozni maldi ljudi, koji će dobiti šandu- poručio je Vučić, predstavljajući nova lica SNS.

Kako je rekao, mladi će biti na svim listama SNS, lokalnim, pokrajinskim i republičkim.

-Bar 20 njih će biti na poslanickoj listi SNS- kazao je Vučić.

Dodaje da će veliki broj njih biti poslanici, odbornici, predsednici opština, kao i da je želja SNS da podmladi stranku i da se pojavi nova energija.

SEDNICA GLAVNOG ODBORA NAPREDNE STRANKE U BEOGRADU SNS danas o pripremama za izbore!
Vučić je naglasio da SNS nikada neće dozvoliti da SNS bude kao što su bile stranke DOS-a, Tadića, Ðilasa i Jeremića…

-Nikada SNS neće biti tajkunska ili biznis stranka već stranka poštenog naroda i mladih koji žsle budućnost u svojoj zemlji i da pomognu svim drugim svojim vršnjacima, kao i da ostanu u Srbji i da žele svoju bolju budućnost ovde-naglasio je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ GOVORIO O PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST Prosečna plata u Srbiji uskoro 900 evra!

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter