Izvor:
29.12.2019 u 22:15
0

PREMIJERKA ZNA RECEPT Samo jaka Srbija može pomoći Srbima u Crnoj Gori

Način da se pomogne srpskom narodu u Crnoj Gori jeste da imamo jaku Srbiju, izjavila je večeras premijerka Ana Brnabić povodom dešavanja u Crnoj Gori, izazvanih usvajanjem spornog zakona o slobodi veroispovesti.

Brnabić je ponovila reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da su "Srbi u Crnoj Gori naš narod, ali takođe su Crnogorci naša braća", i istakla da ne bi trebalo stavljati znak jednakosti između države i naroda.

Premijerka je poručila da treba naći način da negujemo posebne odnose sa Crnom Gorom, ali da to ne sme da dovede u pitanje položaj Srba u Crnoj Gori, kojih po poslednjem popisu ima 28,6 odsto.

HAOS U PODGORICI Pucaju topovski udari, policija beži pred narodom! (FOTO)

Komentarišući kritike opozicije na odnos Srbije prema dešavanjima u Crnoj Gori, Brnabić je navela da opozicija radi sve suprotno interesima Srba koji žive u državama regiona.

OVO JE KRILA POLICIJA CRNE GORE Sprečen upad demonstranata u rodnu kuću Đukanovića

– Opozicija, koja u vreme kad je Srbija prolazila kroz najteže trenutke, poput jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i referenduma u Crnoj Gori, nije radila apsolutno ništa i nije imala ideju ništa da radi nego da napada neke ljude i pali neke ambasade, tako da nisu naročito relevantni sagovornici u ovome – zaključila je Brnabić.

BLOKADE ŠIROM CRNE GORE Narod ne da svoje svetinje

Povodom incidenta u skupštini Srbije, koji je izazvao lider Dveri Boško Obradović, Brnabić je rekla da to ide na štetu Srba u Crnoj Gori i da je Boško Obradović samo "udarna pesnica Dragana Ðilasa".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter