Izvor:
16.11.2016 u 21:57
0

Srpske zemlje slave svetske lidere: U Podgorici i Banjaluci bilbordi i kamioni sa Trampom i Putinom!

U Podgorici su osvanuli bilbordi sa likovima izabranog američkog predsednika Donalda Trampa i njegovog ruskog kolege Vladimira Putina, saopštio je portal IN4S, koji je i postavio bilbord.

Portal navodi da je pobeda Trampa dala nadu mnogim građanima širom sveta, umornim od ekspazionističko-kolonijalnih ratova SAD, koji su doveli do potpunog kolapsa mediteranskih zemalja, a indirektno i Evrope.

Izjave Donalda Trampa koji ne podržava NATO, kao i njegov stav da se obnove odnosi sa Rusijom, koji su za vreme administracije Baraka Obame stigli do antiruske histerije u EU i SAD, najavljuju novu političku klimu i smirivanje ratnih kao i ekonomskih žarišta.

Podsećaju da je u Crnoj Gori, na primer, Trampovu kandidaturu podržavalo 84 odsto građana.

Na bilbordu je i poruka iz Trampove kampanje: „Učinimo svet ponovo velikim – zajedno".

Kamion sa fotografijama izabranog predsednika SAD Donalda Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina, na kojem je ispisano "Nada za svetsku pravdu" i "Čestitamo", danas se provozao centrom Banjaluke.

Kamion, na čijim bočnim stranama su veliki panoi sa likovima dvojice predsednika, SAD i Rusije, provezao je Banjalukom Dane Čanković iz Srpskog naprednog pokreta, preneli su mediji u BiH.

Tanjug
Foto: Twitter/MichaelDelauzon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter