Izvor:
17.11.2016 u 17:47
0

Skandalčina u skupštini: Radulovićevi poslanici psovali Rističeviću nepokretnu majku i pljuvali ga!

Haos u srpskom parlamentu! Ponovo smo bili svedoci svađa, pljuvanja i vređanja poslanika i njihovih porodica, a čak su se pojavljivale i slike golih žena, zbog čega je sednica Skupštine Srbije prekinuta.

Zbog verbalnog okršaja poslanika Dosta je bilo i poslanika Marijana Rističevića, predsednica Skupštine Maja Gojković izrekla je poslanicima DJB-a dve opomene. Okršaj je usledio nakon što je Rističević, koji je govorio o nasilju nad ženama, ali i o stečaju, pokazao fotografiju sa jedne proslave na kojoj je učesnicima hrana servirana na telu nage žene.

Poslanica DJB pljunula Rističevića?

Na to su reagovali poslanici DJB-a, koji su bili nezadovoljni Rističevićevim ponašanjem.
Poslanici DJB-a su Rističeviću najpre manifestno aplaudirali, a potom su mu prišli i nastavili verbalni okršaj sa njim i njegovim kolegom Markom Atlagićem. Gojkovićeva je na takvo ponašanje reagovala i izrekla opomenu Nenadu Božiću i Tatjani Macuri jer su, kako je rekla, Rističeviću opsovali majku i pljunuli ga.

Poslanik SNS-a Marijan Rističević kaže za „Alo!“ da se osećao kao u zverinjaku.

– Dok sam ja govorio o nasilju nad ženama, iz DJB-a su stali ispred mene i počeli da mi psuju majku, a Macura me je čak pljunula! Cela njihova grupa se preselila ispred moje klupe i sve mi je to ličilo na zverinjak. Prosto ne mogu da verujem da ljudi, od kojih neki predaju na fakultetima, mogu tako da se ponašaju i provociraju na taj način u Skupštini. Da mi psuju majku, koja ima 77 godina i leži nepokretna. Ipak, ja sam to mirno podneo – ispričao je Rističević za „Alo!“.

Protestovali su, kaže on, jer je pokazao sliku na kojoj se vidi kako su za vreme njihove vlasti u pravosuđu na golim ženama služili hranu.

– I oni sada pričaju o robinjama i ne znam čemu! Verovatno su podstaknuti nekim drugim motivima, jer su saznali da ću govoriti o tome koliko ljudi imaju u Agenciji za borbu protiv korupcije i drugim institucijama koje sklanjaju njihove predmete i izbegavaju procese koji se vode protiv njih – zaključio je Rističević.

Poslanica DJB-a Tatjana Macura je negirala da je pljunula Rističevića. „Nikoga nisam pljunula u životu, a Rističević nije dostojan ni da ga pljunem”, rekla je ona i najavila da će krivičnom prijavom biti obuhvaćen i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović jer je, kako je rekla, tvitovao da je video da je pljunula Rističevića.

Alo
Foto: YouTube Printscreen/ParlamentSrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter