Izvor:
17.11.2016 u 21:41
0

Verovali ili ne: Vučić dobio najuticajnijeg prevodioca ikada!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, danas je na otvaranju kineske fabrike “Eurofiber” u Chupriji, imao najverovatnije najuticajnijeg prevodioca u svojoj dosadašnjoj karijeri – kineskog diplomatu, ambasadora Narodne Republike Kine u Srbiji Li Manćanga.

Naime, pošto je najavio dolazak kineske kompanije koja bi iz Srbije u Kinu trebalo da izvozi 20.000 grla stoke i “jedne lepe dame koja želi da razgovara sa premijerom”, ambasador je izašao pred mikrofon zajedno sa Vučićem istakavši da će on prevoditi njegovim sunarodnicima premijerove reči.

Na to se predsednik Vlade Srbije našalio, rekavši da kod Kineza nema izvoz od 20 ili 200 grla, već odmah 20.000 i da ga je to iznenadilo, jer se, kako je rekao, sastaju na dnevnom nivou i razgovaraju o budućim investicijama.

– Onda je ambasador rekao ''ima jedna lepa mlada dama, kineska, da me pita nešto'' i ja sam odmah znao da je u pitanju centar za promet robe”, rekao je premijer kroz smeh, što je ohrabrilo privrednicu iz Šangaja da izađe na govornicu i zagrli Vučića.

Tanjug
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter