Izvor:
06.01.2017 u 18:56
0

Nikolić nakon UNOŠENJA BADNJAKA: Iznenadilo bi me da se VUČIĆ KANDIDUJE za predsednika!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da je sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem dogovorio da se odluka o kandidaturi na predsedničkim izborima donese na Sretenje.

– „Vučić i ja smo se dogovorili o svemu, a to je da svako nastavi da radi svoj posao u najvećem mogućem kapacitetu. Ulazak u kampanju četiri meseca pre izbora nama dvojici ne znači ništa, niti može da donese veći uspeh, a može da odvoji od poslova koje intenzivno obavljamo, a koji su pred nama – objasnio je on nakon unošenja Badnjaka u zgradu Predsedništva.

Saradnicima je, kaže, rekao da ne pomišljaju ni na kakvu kampanju, već da će, ako obavi sve poslove koje je predvideo, građani znati da zna da radi svoj posao.

Odluku o kandidaturi, kako je objasnio, dogovorio je sa Vučićem da će biti doneta na Sretenje.

Odgovarajući na pitanja novinara kazao je da bi ga iznenadilo da se Vučić kandiduje.

Istovremeno je poručio da ne bi nikada bio protivkandidat Vučiću.

– „Iznenadio bih se iz više razloga. Čovek koji je za četiri godine podigao Srbiju ne verujem da bi lako odstupio od posla premijera u kojem može za naredne četiri godine imati još uspeha. Vladu treba voditi sa tom energijom -, naglasio je NIkolić.

Dodao je da ne bi bio kandidat ako ne dobije podršku SNS.

„Predsednik Srbije u jednom mandatu može da stekne veliku popularnost ako misli na to. Ja sam svoju popularnost održao, čak sam smanjio broj protivnika koje sam imao jer su mnogi shvatili da sam dobro radio. Mislim da je jako teško da se jedan čovek sam kandiduje. Treba da stoji politička stranka iza kandidata. Smatram da SNS nije razočarana time što me je kandidovala pre pet godina -, uveren je Tomislav Nikolić.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter