20°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: HappyBSC

REALNOST NA KOSOVU Ekskluzivni gosti otkrivaju sudbinu južne pokrajine (DANAS, 15.30 SATI)

Srbi na Kosovu pred novim izazovom.

Da li ovo surova realnost posle najnovijih događa u Crnoj Gori i da li će se to i odslikati na budućnost zajednice srpskih opština?

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

O ovim pitanjima, kao i da li postoji razlika između vlade Albina Kurtija i nove na KIM, kao i zašto Hašim Tači bira posrednike za pregovore sa Beogradom, govoriće gosti emisije "Posle ručka" Happy TV.

U našem studiju biće dr Čedomir Antić, istoričar, dr Zoran Dragišić, sa Fakulteta bezbednosti, Goran Pajić, nekadašnji telohranitelj Slobodana Miloševića, kao i Jefimija Đinović.

SREĆNE VESTI: Političar postao otac četvrti put

I zato obavezno budite uz ekipu "Posle ručka" u 15.30 sati na Happy TV.

Komentari korisnika (3)

I narod se pita

U naslovu "REALNOST NA KOSOVU" učesnici u emisiji nisu se izjašnjavali: Šta je "realnost" za Srbiju? To je šezdesetogodišnje delovanje albanskog šovinizma-zuluma i etničkog čišćenja Srba, Crnogoraca, nealbanaca u mirnodopsko i konfliktno doba - da se albanizacijom KiM otme teritorija od Srbije!!! Zašto je nakon 2000-te god faktička REALNOST prećutana u medijskom ratu za KiM - A prihvaććena Albanska realnost na terenu - da Albanaca-šiptara ima dva miliona i da je njihovo Kosovo i Metohija? Pitam: Jel nije to Izdaja po diktatu spoljnog faktora i unutrašnje pete kolone!

Predrag

Odusevio me Goran Pajic jer nema iskrivljenu sliku o ratu '99 / 1244, a i zbog racionalnog shvatanja i ponasnja. Vecina javnih licnosti ima tu neki problem pa ili vuku na izdaju ($$) u vezi 1244 ili nisu pozeljni nigde u komsiluku zbog fundamenttalizma.

glas naroda

Pitanje za voditelja emisije i goste: da se analitički izjasne o Zejednici srpskih opština? U Briselskom sporazumu piše: ZSO će upravljati po zakonima i ustavu Kosova, nema zakonodavno-izvršna ovlašćenja, ima isti status kao i ostale kosovske opštine? Šta je dobila Srbija teritorijalno - samo prefiks ZAJEDNICA - srpskih opština?


Ostavite komentar

Povezane vesti