Izvor: Tanjug
08.07.2020 u 12:43
0

PORUKA EK: Pravo na mirne proteste, ali i na garantovani javni red

Evropska komisija pozvala je, povodom protesta koji su se noćas dogodili u Beogradu, na poštovanje odluka vlasti o merama za borbu protiv COVID19, ali i poštovanje ljudskih prava i sloboda.

– Zaštita zdravlja ljudi mora da bude na prvom mestu, a na vlasti je da odluči koje mere su neophodne kako bi se rešavalo pitanje COVID19 rizika – rečeno je u Evropskoj komisiji za Tanjug.

OVO MORATE ZNATI

JOŠ ČETIRI ŽRTVE U NOVOM PAZARU Njateži pacijenti prebačeni u Beograd i Kragujevac

Dr Stojanović ISTIČE: Oko 10-20 odsto KLINIČKA SLIKA pacijenata TEŽA nego u prvom PIKU!

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON: U slučaju KOLAPSA ZDRAVSTVENOG SISTEMA, nema druge mere sem KARANTINA!

RUMUNIJA POD KORONOM Preminulo 1.799 osoba

Na pitanje Tanjiga o demonstracijma u Beogradu i rekaciji policije, u Briselu ukazuju i na činjenicu da restriktivne mere koje se uvode u cilju smanjenja zaraze COVID19 ne smeju da imaju disproporcionalni uticaj na ljudska prava i slobode.

– To podrazumeva i pravo na mirne proteste što je osnovno pravo u demokratskim društvima. Istovremeno, javni red mora biti garantovan – poruka je Komsije.

PROČITAJTE OBAVEZNO

NOVO OTKRIĆE! Korona izaziva dodatna oštećenja!

LEPE VESTI! Šarčević ispunio sve želje studenata

LONČAR: Zemunska bolnica ima višak RESPIRATORA!

U Evropskoj komisIji povodom noćašnjih napada demonstranata na Skupštinu Srbije zaključuju da se nepovredivost demokratskih institucija se uvek mora poštovati i sačuvati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter