27°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM

Izvor: tanjug

VUČIĆ PORUČIO IZ PARIZA: Svi koji su bili nasilini odgovaraće!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će protiv svih demonstranata koji su prethodne dve večeri sprovodili nasilje u Beogradu i drugim gradovima Srbije biti podneti prekršajne i krivične prijave.

"Čak i pokušaji njihovog delovanja preko pojedinih pravnih insitucija u kojima na sve načine vrše pritiske na ljude, neće uroditi plodom, podnosićemo krivične i prekršajne prijave za sve koji misle da nasiljem mogu nešto da promene", rekao je Vučić.

On se osvrnuo na sinoćni događaj u Novom Sadu, kada su demonstranti bacilli molotovljev koktel i baklje na Gradsku kuću i ponovio stav da su demonstranti u tom gradu uradili ono što mađarski fašisti nisu u Drugom svetskom ratu.

OBAVEZNO PROČITAJTE

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ IZ PARIZA I POSLAO PORUKU DEMONSTRANTIMA!

POSLEDNJI PODACI O KORONI Manje zaraženih, preminulo 11 osoba

KRIZNI ŠTAB PRESEKAO! Ovo su NOVE MERE!

POLICAJAC KOME SU OBE NOGE POLOMLJENE OPISAO KAKO JE ZADOBIO PRELOME: Pao sam i osetio veliku bol u nogama...

EVO ŠTA ZNAČE NOVE MERE U BEOGRADU Nema svadbi, proslava, a ima još

"Odbranićemo mi i Novi Sad i Beograd i Niš i celu slobodnu Srbiju od onih koji misle da pod okrljem noći mogu nešto da naprave", poručio je Vučić.

Upitan kako komentariše izjave lidera SzS da se i večeras okupe, iako zbog epidemiološke situacije to nije preporučljivo, Vučić je naveo da to govori koliko im je više stalo do ličnih interesa, nego do zdravlja građana.

"Šta drugo da rade, dokoni tajkuni koji nemaju pametnija posla, kada su ostali bez skupštinske plate, hađe da probaju sada nešto na silu… Šta drugo da očekujete? Granice su zatvorene, ne mogu da putuju po metropolama, pa, hajde da pravimo haos i nered", rekao je Vučić.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti