Izvor:
16.01.2017 u 04:17
0

Lazanski UPOZORAVA nakon atentata u Sopotu: NE DIRAJTE Kusturicu, njega čuvaju ruski bezbednjaci!

Najveću brigu za bezbednost reditelja Emira Kusturice vodi Rusija.

Naime proslavljenog srpskog filmskog režisera , već izvesno vreme prate i o njegovoj bezbednosti brinu ruske službe bezbednosti , Spoljna obaveštajne službe Rusije ali i pripadnici FSB-( Federalne službe bezbednosti ), saznaje Pravda iz ruskih izvora.

Mesto gde provodi najviše vremena Mećavnik, odnosno Drvengrad na Mokroj Gori ali dobrim delom i Andrić grad u Republici Srpskoj pokriveni su i satelitskim nadzorom uvek kad se Kusturica nalazi u njima ali i na putu ka njima.

Ruska bezbednosna briga za Kusturicu pojačana je nakon što je on dobio Orden prijateljstva od predsednika Rusije Putina.

Miroslav Lazanski tvrdi da je dovođenje Kusturice u vezu sa atentatom koji se dogodio u Sopotu, iako to nije umalo veze sa njim, označavanje njega kao mete.

– Kusturica je neko ko zastupa Srbe i naše interese i zbog toga je meta broj 1 za džihadiste i sve koji su protiv Srba. Povezivanje njega sa atentatom u Sopotu i tvrdnje da je njegov život bio ugrožen je označavanja njega kao mete – objašnjava Lazanski.

Lazanski tvrdi i potvrđuje da je Kusturica pod zaštitom ruskih službi.

– Ruske službe štite Kusturicu i prate njegovo kretanje. Ko bi hteo da ugrozi Kusturicu ušao bi u sukob sa ruskim specijalnim službama, a znamo kolko su one efikasne. Svi se sećamo onog koji je popio polonijum u Londonu – kaze Lazanski.

Pravda
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter