24°C

Beograd

Photo: Twitter/SukaloAdamNS

Izvor: tanjug

Zabraniti obeležavanje akcije "Oluja"

 U Kninu se svakog 5. avgusta slavi proterivanje i ubijanje Srba, otimanje, pljačkanje i uništavanje srpske imovine, veličaju zločinci i širi mržnja prema preostalim Srbima, izjavio je danas predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta i ocenio da se treba akitvno boriti u međunarodnoj zajednici da se zabrani obeležavanje akcije "Oluja".

Linta u saopštenju navodi da te činjenice, ali i mnoge druge potvrđuju da je temelj današnje Hrvatske, kako kaže, zloglasna i geocidna NDH, te da je akcija "Oluja" udruženi zločinački poduhvat i nastavak ustaških operacija iz vremena Drugog svetskog rata čiji je cilj bio potpuno uništenje srpskog naroda.

OVO MORATE ZNATI

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Sve više obolevaju stariji građani, povećanje broja u Subotici! VIDEO)

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NAJSAVREMENIJE ORUŽJE: Ovo je nova puška Vojske Srbije!

ESTRADA POTRESENA: Preminuo Rajko Dujmić!

"Jedan od preduslova da se hrvatski narod suoči sa svojom genocidnom i ustaškom prošlošću jeste da se Hrvatskoj zabrani obeležavanje zločinačke akcije "Oluja".", kaže Linta.

Linta dodaje da je jasno da današnja Hrvatska nije sposobna da bude moderna država u kojoj se poštuju temeljne vrednosti današnjeg sveta i da zbog toga postaje sve više faktor nemira i nestabinosti u regionu.

Komentari korisnika (1)

pero

pomognuta Nemačkom, kakva može biti?


Ostavite komentar

Povezane vesti