18°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Alo.rs

SAZNAJEMO: Evo ko je misteriozna poslanica zbog koje se podigla neviđena prašina

Polaganjem zakletve narodnih poslanika u ponedeljak je konstituisan novi, 12. saziv Skupštine Srbije, a pažnju javnosti privukla je „sveža skupštinska krv“, odnosno novi mladi poslanici, a naročito poslanice.

Ipak, ubedljivo najjači utisak, ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, ostavila je poslanica u crvenoj haljini, koju su kamere snimile dok je ulazila u parlament gazeći po crvenom tepihu. Njena fotografija na kojoj je okrenuta leđima delila se tokom čitavog dana na socijalnim mrežama i dobijala je mnogo komentara. Neki su je napadali tvrdeći da se nedolično obukla za Narodnu skupštinu, neki joj udeljivali komplimente, ali i jedne i druge interesovalo je ko je ona i kojoj poslaničkoj grupi pripada..

Reč je o mladoj nadi socijalista Dijani Radović (29), visokorangiranoj na njihovoj poslaničkoj listi, čak na 15. mestu. Ova mlada dama je iz Priboja, predsednica je Socijalističke omladine Srbije, a završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu. Tokom predizborne kampanje bila je veoma aktivna i isticala važnost učešća mladih u političkom životu Srbije.

SAZNAJTE JOŠ

STRAŠNO JE: Oglasila se Sanja Doležal povodom smrti Rajka Dujmića!

SAOPŠTENJE PUTEVA SRBIJE: Izmena režima saobraćaja zbog radova!

U toku snimanje onlajn nastave za narednu školsku godinu

- Socijalistička partija Srbije temelji se na principu jednakosti, jednake prilike svima bez obzira na pol, godine ili nacionalnu pripadnost. Upravo zato negujemo vrednosti multikulturalnog društva u kome se poštuju prava svih građana. Na nama mladima je da kroz dijalog i toleranciju to sačuvamo, ali i da gradimo još bolje okruženje za generacije koje dolaze - isticala je Radovićeva tokom kampanje.

Ona juče nije bila raspoložena da nam priča o svom prvom skupštinskom danu, kao ni o reakcijama koje je izazvalo njeno pojavljivanje u Skupštini.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar