0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

Marko Đurić OSUDIO TVIT Floriana Bibera! Mržnja vas sprečava da razlikujete ZLOČINCE OD ŽRTVI!

Marko Đurić je osudio objavu Floriana Bibera stručnjaka za Balkan sa univerziteta u Gracu, zbog spornog "tvita" u kojem obraćanje sprske strane, javnosti, podvodi pod neukus koji se ponavlja godinama unazad.

- Komemoracija "Oluje" je uvek kada političari iz Srbije i Hrvatske, međusobno učestvuju u takmičenju neukusne nacionalističke retorike. Ova godina nije bila izuzetak- napisao je Florian Biber.

SAZNAJTE JOŠ

PRIPREMITE SE! Marić dočekuje prvog čoveka Amerike u Srbiji!

UHAPŠEN MANIJAK IZ NIŠA: Gurao telefon ženama ispod haljina pa slikao, one nisu znale!

TUČA NA ULICI: Pobegli iz kafića da ne bi platili račun, zaboravili telefon pa je NASTAO KARAMBOL!

MAJSTORI PROFITIRAJU: Cena rušenja zida u stanu 1.000 evra!

Na ovo, ničim izazvano, poređenje žrtve sa mučiteljem odgovorio mu je Đurić.

- Sramotno je to što slavlje etničkog čišćenja 250.000 Srba, sa Hrvatske strane i komemoraciju žrtvama podvodite pod isto. Čista mržnja vas sprečava da razlikujete ratne zločince od ratnih žrtvi-  odgovorio je u prepisci Marko Đurić.

Podsetimo na to da je centralnom državnom komemoracijom u Sremskoj Rači obeležena 25. godišnjica progona Srba iz Republike Srpske Krajine tokom hrvatske operacije "Oluja".

Pored državnog vrha Srbije, obeležavanju u Rači kao predstavnici Srba u Hrvatskoj, prisustvovala su deca iz kolone koja su pre 25 godina prešla u toj koloni u Srbiju, a onda su se, nakon nekoliko godina, u želji i čežnji za zavičajem, vratili i počeli da obnavljaju svoj život i život svog naroda u Hrvatskoj i sada tamo žive.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar