Izvor:
26.01.2017 u 09:26
0

Vučić doputovao u Minsk: Danas bilateralni susreti sa Lukašenkom i Kobjakovim!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je doputovao u Minsk imaće danas i sutra bilateralne susrete sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i premijerom Andrejom Kobjakovim i drugim zvaničnicima te zemlje.

Vučića, koji je juče doputovao, dočekao ministar za antimonopolsko regulisanje i trgovinu Belorusije Vladimir Koltovič na aerodoromu u Minsku.

Vučić će tokom boravka u Belorusiji imati odvojene bilateralne susrete sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i premijerom Andrejom Kobjakovim, sa kojim će prisustvovati ceremoniji potpisivanja više međudržavnih sporazuma, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Srpski premijer sastaće se i sa predsednikom Saveta Republike Nacionalne Skupštine Republike Belorusije Mihailom Mjasnikovičem i predsednikom Predstavničkog Doma Nacionalne Skupštine Republike Belorusije Vladimirom Andrejčenkom.

Tokom boravka u Minsku, Vučić će obići "Minsku fabriku automobila", gde će posetiti izložbu fabrike traktora i građevinske tehnike.

U okviru zvanične posete Belorusiji predviđeno je da premijer Srbije položi venac na Spomenik Pobede u Minsku, a planiran je i obilazak Hrama Svih Svetih i Beloruskog državnog muzeja istorije Velikog otadžbinskog rata.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter