Izvor:
27.01.2017 u 22:08
0

Srbija postaje MOĆNA: Iz Belorusije stiže 12 „migova 29“ i dva diviziona S-300!

Premijeri Srbije i Belorusije, Aleksandar Vučić i Aleksandar Lukašenko, razgovaraće danas u Minsku o realizaciji vojnotehničkog sporazuma koji je potpisan dan ranije.

Naša država bi, prema tom sporazumu, trebalo da po najpovoljnijim uslovima od Belorusije dobije 12 “migova 29″ i dva raketna diviziona sistema S-300.

Kako prenosi Informer, stručnjaci su mišljenja da bi realizacijom ovog aranžmana, uz ranije dogovorenu isporuku šest najmodernijih “migova 29″ iz Rusije, Srbija postala vojna sila bez premca u čitavom regionu.

Predsednik Lukašenko, kažu dobro obavešteni izvori ovog lista, spreman je da maksimalno podrži obnovu i modernizaciju Vojske Srbije.

Od Putina smo na poklon dobili šest “migova” za koje samo plaćamo modernizaciju i naoružanje, a i ovaj dogovor sa Belorusijom je takođe prijateljski, bratski aranžman. Ako se ovo ostvari, od Srbije će napraviti ozbiljnu vojnu silu u regionu! Da se razumemo, ništa od ovog nama ne treba za pretnje ili napade na bilo koga, već da sačuvamo mir – naglašava sagovornik.

Telegraf
Foto: Printscreen/Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter