Izvor:
27.01.2017 u 23:46
0

Amerikanci PRETE: Beležimo ko je protiv nas!

Nova ambasadorka SAD u UN Niki Hejli danas je obećala da će pokazati američku snagu u međunarodnim odnosima i uputila otvoreno upozorenje protivnicima politika koje zastupa predsednik Donald Tramp.

Za one koji nam ne čuvaju leđa – mi beležimo imena – rekla je Hejlijeva novinarima po dolasku u sedište UN na prvi sastanak sa generalnim sekretarom svetske organizacije Antonio Guteresom, prenosi AFP.

Ona je naglasila da je cilj Trampove administracije da "pokaže vrednost u UN".

A način na koji ćemo pokazati vrednost jeste kroz pokazivanje naše snage, našeg glasa i čuvanje leđa našim saveznicima i kroz sigurnost da i nama saveznici čuvaju leđa – rekla je 45-godišnja bivša guvernerka Južne Karoline, čiji su roditelji emigrirali iz Indije.

AFP podseća da je Tramp nazvao UN "klubom za okupljanje i zabavu", kao i da su SAD najveći finansijer svetske organizacije pošto daju 7,8 milijardi dolara godišnje.

Tanjug.rs
Foto:Foto:Twitter/UNITAR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter