Izvor:
28.01.2017 u 19:15
0

Ministar unutrašnjih poslova poručio: Svako ko bude ometao policajca, biće najstrože kažnjen!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas, povodom prebijanja pripadnika Žandarmerije u Novom Sadu, da se napadi na policijske službenike neće tolerisati.

On je rekao da su napadi na policijske službenike, čak i van dužnosti, nedopustivi i da će oni imati zaštitu Ministarstva unutrašnjih poslova, zaštitu svog ministra i da će svako ko se bude drznuo da ometa policajca u izvršenju zadatka biti najoštrije kažnjen.

Ministar Stefanović, koji je jutros u 7 sati, prilikom primopredaje smene, obišao pripadnike Policijske stanice Vračar, istakao je i da izvršenje krivičnih dela nad policajcima i njihovo maltretiranje nije dozvoljeno.

Policija to neće tolerisati. Pružam punu podršku svim kolegama, svim ljudima koji nose uniformu i koji rade jedan od najtežih poslova danas – rekao je Stefanović.

On je, nakon razgovora sa policajcima na Vračaru, dodao da vidi njihovu rešenost da policija bude u službi građana i da su to ljudi koji dugo rade i znaju svoj posao.

Molim i građane za podršku. Molim ih da razumeju koliko je složen policijski posao, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da građani budu sigurni i bezbedni – poručio je Stefanović.

Prilikom posete Policijskoj stanici Vračar, ministar Stefanović je rekao da će u ovoj godini biti pojačan policijski sastav u čitavoj Srbiji, naročito u stanicama koje imaju nedovoljan broj policijskih službenika, a biće obnovljen i vozni park automobilima koja su funkcionalna i pomažu u izvršenju svakodnevnih zadataka.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter