Izvor:
28.01.2017 u 22:59
0

Vučić i Tači se dogovorili: Nastavak dijaloga Beograda i Prištine!

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom privremenih institucija samouprave u Prištini Hašimom Tačijem, piše "Blic".

Kako se navodi, u razgovoru je dogovoreno da Beograd i Priština nastave dijalog i da je razgovor jedini način za rešavanje svih nesuglasica.

Vučić i Tači su se dogovorili da će obe strane aktivno raditi na očuvanju mira i stabilnosti, kao i na unapređenju odnosa između Srba i Albanaca, Beograda i Prištine.

Tači je na svom profilu na Fejsbuku potvrdio da je razgovarao sa Vučićem.

"Upravo sam imao telefonski razgovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. Dogovorili smo se da radimo zajedno i da kroz dijalog rešavamo sva pitanja od zajedničkog interesa kako bismo podržali proces normalizacije odnosa", napisao je Tači.

Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter