11°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

Vučić DOBIO POKLON od Grenela! Uspostavljena DIVNA SARADNJA!

Danas je uspešno završen sastanak delegacije Srbije, koju je predvodio predsednik Aleksandar Vučić, sa specijalnim izaslanikom predsednika SAD Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Bolerom. 

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić na društvenim mrežama se nakon sastanka pohvalio divnim poklonom koji je dobio od Ričarda Grenela.

PROČITAJTE JOŠ...

PUTIN PIŠE ISTORIJU I SLUŠA OVOG SRBINA Ovo je jedina istina o sovjetskim oslobodiocima Jugoslavije! (VIDEO)

DOLIJAO! Vozač ubica u pritvoru, sa njim i pomagači

ALARMANTNO UPOZORENJE EVROPE Droge je sve više, pandemija nije oborila krijumčare!

HOROR U SMEDEREVU: Majka ostavljala dete (2) samo i zaključano u kući po nekoliko dana

Hvala Ričardu Grenelu na posvećenosti i dobrom poslu koji obavlja za ceo region. I hvala na divnom poklonu - piše u kometaru koji je postavljen uz fotografiju.

O kom poklonu je reč pogledajte na fotografiji. 

View this post on Instagram

"Dolazak @dfcgov u Beograd je važna stvar jer to gledaju sve kreditne agencije koje Srbiju veoma visoko svrstavaju. Tamo gde je DFC tamo ima budućnosti, to su odlični signali za takvu zemlju i takav region. Mi smo ponosni što se u Beogradu otvara njihova kancelarija. Hvala im što pokazuju pažnju prema našem regionu i prema našoj lepoj Srbiji. Siguran sam da možemo da napravimo velike rezultate sa našim američkim prijateljima, razgovarali smo i o svim drugim važnim pitanjima. Radićemo ubrzano na otvaranju avio linije. Važno je da brinemo o prosperitetu naše države, da brinemo o našem narodu, ovo je dobar posao za sve ljude koji žive zajedno sa nama. Gradićemo puteve i pruge. Ovo je pravljenje boljeg života za ljude, bolje ekonomije, svega onoga o čemu smo maštali." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine @richardgrenell i izvršnim direktorom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije DFC @dfcgov Adamom Bolerom.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar