11°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Zorana Mihajlović NAJAVILA: Formiranje vlade biće u zakonskom roku!

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da se od poslanika u Evropskom parlamentu očekuje da sarađuju sa srpskim institucijama u približavanju Srbije Evropskoj uniji, a ne da svojim postupcima stvaraju lošu sliku o EU kod građana Srbije.

- Ako građani Srbije na izborima biraju ko će ih predstavljati, oni koji su osvojili najviše glasova na izborima dogovaraju formiranje vlade, i sve to rade poštujući zakone svoje zemlje i zakonom propisane rokove, čemu onda lekcije o tome šta i kako treba da rade oni koji su dobili mandat od građana Srbije?- rekla je Mihajlović povodom izjave poslanice grupe socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu, Tanje Fajon, da bi u Srbiji trebalo što pre formirati vladu.

PROČITAJTE JOŠ...

Vučić DOBIO POKLON od Grenela! Uspostevljena DIVNA SARADNJA!

Tramp SE ZAHVALIO Jakobsonu na nominaciji za NOBELOVU NAGRADU

SUTRA STIŽE OSVEŽENJE: Pre podne TOPLO, posle podne PLJSUKOVI praćeni GRMLJAVINOM!

Mihajlović ističe da Vlada Srbije nijednog trenutka nije prestala s aktivnostima koje su značajne za evropske integracije Srbije, i da je članstvo u EU strateški cilj.

- Verujem da bi i Fajonova, kao poslanica u Evropskom parlamentu, kad bi zaista nepristrasno posmatrala prilike u Srbiji, imala razloga da sa više optimizma i strpljenja dočeka formiranje nove vlade, koja će, kao i prethodna, nastaviti da radi na povezivanju Srbije sa regionom i Evropom i da radi na daljem približavanju Srbije EU- dodaje Mihajlović u pisanoj izjavi medijima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar