5°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: happyBSC

EKSKLUZIVNO! RAT MAFIJI Mandatarka otkrila Mariću sve o borbi protiv kriminala!

Kreće borba protiv mafije!

PREMIJERKA KOD MARIĆA! Ove vesti će obradovati sve penzionere

Premijerka Srbije Ana Brnabić ističe da je neophodno da se reflektuje zajednička borba i napori protiv mafije...

- Velika stvar je borba protiv mafije. To nije samo borba bezbednosnih službi jer je mafija ojačala i pokazala koliko su opasni - rekla je ona gostujući na Happy televiziji u najgledanijem jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

EKSKLUZIVNO! PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

- Radimo sa zakonodavnom vlašću i molimo i sudsku vlast da radimo zajedno i da budemo hrabri da zadamo konačan udarac mafiji. Sprema se napad i na porodicu predsednik Aleksandra Vučića. Kreće napada na jatake u policiji. Neće biti jednostavno, ovo je rizična borba ali bićemo hrabri. 

Ana Brnabić se složila sa izjavom šefa države da će maljem odstraniti mafiju s obzirom na to da kriminalne grupe ne mogu biti jače od države. Ne mogu reći da nisam zabrinuta, izuzetno se brinem za njegovu bezbednost jer je Vučić hrabar čovek koji je imao smelosti da objavi rat mafiji. Moramo sačuvati državu i zato smo se odlučili na ovaj korak. To je krizna vlada - objašnjava gošća Katarine Korše i Milomira Marića. 


Netačan izveštaj Brisela, neka pravosuđe ima svoj budžet

Izveštaj EU, koji je najkritičniji prema pravosuđu i u kome se tvrdi da vlast ima veliki uticaj sudove, Ana Brnabić smatra da to nema osnova. Kao primer svojoj tvrdnji navela je i podatak da Siniša Mali izgubio sudski spor protiv Dragana Đilasa. 

- Dajte mi primere političkog uticaja na pravosuđe. Konkretne, ništa drugo ne priznajem. Nemamo uticaja na pravosuđe i pitala sam ministarku pravde jer mi moramo da dajemo novac za njih, a nemamo uticaj na sudije niti ja mogu da pozovem bilo ni jednog sudiju jer bi to bio pritisak na pravosuđe. Neka pravosuđe ima svoj budžet. 


Premijerka se osvrnula još jednom na saradnju sa sudstvom i pravosuđem:

- Nemam pravo da komentarišem presude, ali narod sve vidi. Ja sam predsednik zakonodavne vlasti a na sudsku ne mogu da utičem kao ni na brzinu donošena presuda. Veliki je problem neefikasnost pravosuđa a za borbu protiv mafije svi sektori podjednako moraju biti hrabri i jaka. 

Osvrnuli smo se i neuspešnu borbu decenijama unazad gde je i nekadašnji predsednik Vlade izgubio život. 

Na komentar domaćina emisije Milomira Marića da je prethodna borba protiv mafije bila, očigledno, farsa ali da tek sada kreće prava.

- Nemamo poluge u pravosuđu. Od kada je Predsednik Srbije preuzeo vlast nijedan sudija nije pomeren ni skinut sa svoje funkcije što je kontra-prilog svima koji tvrde da mi demonstriramo diktaturu. Kao predsednica buduće Vlade učiniću sve i apelujem da pravosuđe bude hrabro i sarađuje sa nama i da mafiju sklonimo sa ulice. To vam obećavam. Pobedićemo, garantujem da ćemo pobediti bez obzira na sve - poručuje premijerka Ana Brnabić u studiju Happy TV. 

Gošća ističe da ni ona, kao ni predsednik Aleksandar Vučić, ne mogu uticati na tok suđena, i da oni rade sve što je do njih. 

- Mi želimo da gradimo stabilno državu i uradićemo sve kak bismo taj cilj ostvarili - jasna je mandatarka.

Komentari korisnika (1)

BOBA

NAJBOLJI VODITELJI JUTARNJEG PROGRAMA ZNA SE.MARIC I NJEGOVA KOLEGINICA.MILINA IH JE SLUSATI.MNOGO SE RAZLIKUJU OD DRUGIH ZATO VELIKI POZDRAV ZA NJIH OD SRCA.


Ostavite komentar