Izvor:
10.02.2017 u 02:02
0

VUČIĆ SA VISOKIM FUNKCIONEROM STEJT DEPARTMENTA: Pisac bestselera, živeo u Srbiji i odlično govori naš jezik! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa direktorom za Južnu i Centralnu Evropu u Stejt departmentu SAD Metjuom Palmerom.

Sastanak će biti održan u 10.00 časova u zgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Palmer je inače i pisac, koji je svetsku premijeru svog bestselera imao u Beogradu, pre dve godine. Ovaj veteran službe za spoljne poslove, uspešan diplomata od karijere je službovao i u Beogradu, ali takođe i u Africi, koja mu je bila inspiracija za knjigu – dosta se bavio problematikom tzv. krvavih dijamanata.

Pogledajte šta je Palmer rekao u kultnoj emisiji Goli život, kod našeg proslavljenog novinara Milomira Marića.

Ostanite uz

i pratite najaktuelnije vesti.

HappyTv.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter