Izvor:
23.02.2017 u 18:22
0

Analitičari tvrde: VLAST TESTIRA JAVNOST, BIĆE I VANREDNIH PARLAMETNARIH IZBORA!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/PALMA.gif?m=1471181355

Jedinstvena Srbija predlaže premijeru Alelsandru Vučiću da se u Srbiji zajedno sa predsedničkim raspišu i vanredni parlamentarni izbori – izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Ovakva Markovićeva izjava, kaže analitičar Branko Radun, pokazuje da se o raspisivanju vanrednih parlametnarnih izbora ozbiljno razmišlja u vrhu vladajuće koalicije.

– To je puštanje probnog balona iz vladine koalicije, da se vidi kako će da reaguju ostali kandidati. Palma vrlo dobro zna šta priča. Na taj način hoće da testira i ostale kandidate i javnost – rekao je za Happytv.rs politički analitčar Branko Radun.

Razlog za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, prema njegovim rečima, jeste učvršćivanje jedinstva i stabilnosti u Srbiji, a pre svega povodom situacije u regionu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/aleksandar-vucic-10-tw.jpg?m=1464398720

– Očigledno je da pojedini predsednički kandidati predstavljaju sami sebe i nisam čuo da se oglašavaju o zahtevu Izetbegovića za reviziju tužbe protiv Srbije – izjavio je Marković.

Kako kaže, to znači da te kandidate ne interesuje Srbija već isključivo lični interes.

– Jedini koji se kandiduje za predsednika Srbije zbog Srbije je Aleksandar Vučić i ovi izbori su najvažniji od 2000. godine. Vanrednim parlamentarnim izborima bi postigli, u ovom trenutku veoma važno jedinstvo Srbije, kao odgovor na sve zategnutije odnose u regionu i kako bi sačuvali mir i nastavili evropski put Srbije, a da pri tom čuvamo državne i nacionalne interese. U Skupštini Srbije ne treba da sede oni koji nemaju legitimitet i ne predstavljaju nikoga. Očekujem da će moj koalicioni partner, Ivica Dačić, podržati moj predlog – rekao je Marković.

(BLIC)

Foto: Printscreen/ Facebook/DraganMarkovicPalma

Printscreen/Twitter/Avucic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter