Izvor:
09.03.2017 u 20:32
0

VIDEO INTERVJU OBRAD KESIĆ: Tači neće uspeti da formira vojsku Kosova!

Analitičar Obrad Kesić prokomentarisao je ekskluzivno za happytv.rs Tačijevu odluku o uspostavljanju vojske u nadležnosti kosovskih instutucija.

On smatra da se stara politika da se podržava svaki potez Albanaca na KIM razbija, postavljaju se novi okviri za razmišljanje prvo u Vašingtonu pa onda i u Briselu.

Kesić naglašava da je to je jako dobra stvar i da Srbija treba da iskoristi ovu priliku, da vrlo odlučno izađe i kaže da je potpuno neprihvatljivo da se formira takva vojska, da bi to značilo duboku destabilizaciju regije, i da bi Srbija morala da preuzme kontra mere da bi zaštitila svoje građane.

On smatra da bi Albanci trebali da traže drugo rešenje za svoju sigurnost jer formiranje vojske Kosova po njegovom mišljenju nije moguće bez pristanka Srbije.

Ostatak intervjua, pogledajte u videu:

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter