Izvor:
21.03.2017 u 05:42
0

IVICA DAČIĆ OTVORENO U „ĆIRILICI“: Otkrio šta jede Merkelova u Beogradu i kako je umalo izbila tuča u Briselu!

Gostujući u emisiji Happy televizije "Ćirilica" predsednik SPS-a Ivica Dačić, otkrio je detalje nekih događaja koje "običan" narod nema prilike da vidi i čuje. Između ostalog pričao je i o svojim najtežim sastancima u inostranstvu.

Najteže je uvek bilo tokom Briselskog dijaloga. Bilo je momenata masovnih svađa, da ne kažem umalo tuča, a najratoborniji s druge strane bili su, mislim, njihov ministar Pravosuđa i Edita Tahiri. Ona je skoiro svaku rečenicu počinjala sa "srpski genocid"… Nikome se to nije svidelo, pa ni vučiću. I onda je ja malo uhvatim za ruku, pomazim po kosi i kažem: Smiri se, Vučić je malo nervozan, polako, biće bolje volje popodne. Na šta mi je on rekao: ti nisi normalan šta radiš

Voditelj Milomir Marić pitao je srpskog šefa diplomatije kakva je kancelarka Nemačke Angela Merkel.

– Moram da istaknem da je kancelarka bila veoma dobro raspložone kada je poslednji put bila u Beogradu. Mnogo bolje nego kada se sastala sa Tadićem. Mislim da su joj se od naše hrane najviše svidele sarmice od zelja. Zanimljivo je kod nje i to što tokom susreta sa Vladimirom Putinom priča na ruskom jeziku – izjavio je Dačić.

Happytv.rs
Foto:
Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter